More

  Noul primar, declaratii confuze despre relatia cu presa. Alta intrebare…!

  Declaratii confuze din partea primarului ales al municipiului Pascani, privitor la relatia cu presa locala. In cadrul unei conferinte organizata de sediul PNL Marius Pintilie a anuntat ca va avea intalniri saptamanale cu ziaristii pentru informarea cetatenilor. El a precizat ca astfel de intalniri trebuie organizate si planificate, iar in restul zilelor va raspunde intrebarilor jurnalistilor doar in cazuri de urgenta, pentru a evitata intrebarile incomode, cel mai probabil.

  Noul primar a lasata sa se inteleaga ca vor fi probleme si cu comunicarea telefonica, pe motiv ca este “foarte cautat”, mai ales in ultima perioada.

  Pintilie a evitat sa clarifice daca telefonul primarului va fi public pentru cetateni si daca va raspunde apelurilor de la contribuabili.  De asemenea comunicarea cu presa si cetatenii va fi asigurata prin intermediul unui purtator de cuvant. Nu se stie cine va prelua aceasta functie si mai ales de cand,   pentru ca , deocamdata, aceasta problema “nu este o prioritate”.

  In prima conferinta de dupa alegerile locale declaratiile au fost diferite. Primarul ales a anuntat transparenta maxima si ca Primaria Pascani va fi ca o carte deschisa.  Acum am aflat ca nu oricum si nu oricand!

  Mentionam ca Marius Pintilie a refuzat in ultima perioada sa raspunda la intrebarile sau sa participle la emisiunile BIT TV. Mai mult, doi jurnalisti au fost dati in judecata dupa ce au publicat ca una dintre societatile primarului ales si-a extins unele magazine pe domeniul public fara contracte si fara autorizatiile necesare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Beizadelele medicilor ieșeni, admise la UMF fără examen pe listele cu studenți străini

  UMF Iași a patentat o rețeță de admitere la Medicină, pe ușa din dos @ Zeci de piloși au intrat ,,pe șest’’ pe locurile...

  Noua lege RCA în 2021. Șoferii români vor deconta direct, dar prețurile la asigurări vor crește

  Ministerul Finanțelor din România a publicat în august proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea legii privind asigurarea obligatorie auto. Noua lege RCA este...

  Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia

  Executivul are joi şedinţă de la ora 18:00, iar Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a precizat că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI