8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Nota de plata a administratiei Craciunescu – prejudicii de 18 milioane de lei. Cine o plateste?

Au ajuns notele de plata pentru numeroasele ilegalitati de pe timpul administratiei Craciunescu la Primaria Pascani. Prejudiciile sunt estimate la suma de aproape 18 milioane de lei si urmeaza sa fie recuperate de la cei vinovati dup ace vor fi actionati in judecata.
Suparare mare in Primaria Pascani. Zilele trecute au ajuns deciziile Curtii de Conturi Iasi in urma controlului facut anul trecut. Documentele cuprind concluziile dar si masurile care trebuiesc luate pentru recuperarea prejudiciilor constatate. Ele pot fi, insa, contestate in termen de 15 zile. Edilul pascanean a precizat ca in cursul zilei de maine vor fi facute publice atat pe site-ul institutiei cat si prin intermediul presei.
Cele trei echipe de inspectori a verificat modul de ducere a indeplinire a masurilor trasate in anul 2012 cu privire la investitiile ilegale si modul fraudulos de gestionare a banilor publici. Pe lista se afla , bariera si baza sportive de la Blagesti, terenul de tenis din spatele blocului Moldova , lucrarile de amenajare a strazilor Calea Iasului si Calea Romanului, unele dintre ele partial executate,dar si alte investitii dubioase.
Inspectorii Curtii de Conturi au verificat si activitatea financiar- contabila pentru anul 2012 atat cea a Primariei cat si cea a institutiilor publice aflate in subordinea Consiliului Local.
Primarul Dumitru Pantazi a spus ca pagubele urmaza sa fie recuperate in intregime de la cei responsabili.
Mentioonam ca prejudicul costatat de inspectori este de aproape 18 milioane de lei, dar deocamdata nu se stie cine si mai ales cand il va plati.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI