-3.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

Noi legături aeriene cerute de mediul de business: „O cursă Iaşi-Frankfurt ar fi nemaipomenită în viitor“ Citeste mai mult: adev.ro/p66kdj

Reluarea cursei interne Iaşi-Timişoara, marcată la Iaşi cu fast, a reprezentant şi un moment propice pentru reprezentanţii firmelor şi ai Camerei de Comerţ pentru a cere noi legături rapide cu restul Europei.

Compania TAROM a inaugurat, de Buna Vestire, reluarea curselor pe ruta internă Iaşi-Timişoara, abandonată de BlueAir în februarie. Astfel, vor fi patru curse pe săpătămână după următorul program: luni, miercuri şi joi- decolarea din Iaşi este la ora 08:30, iar aterizarea la Timişoara la ora 10:20. Zborul retur este programat la ora 10:45, sosirea în Iasi fiind la ora 12:25. Totodată, duminica: aeronava va decola spre Timişoara la ora 13:30, iar aterizarea va fi la ora 15:20. Zborul Timişoara-Iaşi va avea loc la ora 15:45, ora aterizării la Iaşi fiind 17:25. Reluarea curselor spre Timişoara a fost marcată cu muzică populară şi covor roşu, iar reprezentanţii firmelor de automotive au salutat această legătură rapidă cu Banatul. „Mobilitatea este una dintre cele mai mari valori de care ne bucurăm, în special datorită Aeroportului Iaşi şi companiei Tarom care ne oferă posibilitatea să călătorim mai facil. Compania Continental se numără printre principalii beneficiari ai rutei Iaşi-Timişoara, dar şi ai altor curse operate de compania natională Tarom. Rugămintea noastră este să găsim modalitatea de a creşte frecvenţa acestei curse pe săptămână şi, de asemenea, de a indentifica alte destinaţii foarte utile pentru comunitatea noastră. De exemplu, o cursa Iaşi-Frankfurt ar fi nemaipomenită în viitor, existând o cerere foarte mare pentru aceasta”, a spus Marian Petrescu, Director General Continental Automotive Iaşi.

Continuarea pe Adevarul

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt privind finalizarea implementarii proiectului „Grant pentru capital de lucru”

SC IRIS GHEŢ TRANS SRL anunta finalizarea implementarii proiectului...

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...