1.3 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

Niciun ofertant pentru deszăpezire. Licitaţia se încheie pe 1 noiembrie

Prezent la şedinţa Consiliului Judeţean de vineri, şeful Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor, Sorin Babliuc, a fost întrebat despre stadiul licitaţiei privind încheierea unui contract pentru activităţi de deszăpezire.

Amintim că procedura de licitaţie a fost suspendată pe 22 august în urma unei contestaţii şi reluată abia lunea trecută, 23 octombrie.
„În mod normal, pe data de 1 noiembrie deschidem ofertele. Dacă avem un singur ofertant, în 2-3 zile semnăm contractul – dacă oferta este eligibilă. Dacă vin doi sau mai mulţi, conform legii trebuie să aşteptăm zece zile pentru eventuale contestaţii şi, dacă nu vor fi, într-a 11-a zi putem semna contractul“, a precizat şeful DJADP. El a adăugat că, până vineri dimineaţă, nu se înregistrase nicio ofertă, dar că termenul de depunere este 1 noiembrie, orele 16, potrivit anunţului afişat pe Serviciul Electronic de Achiziţii Publice. Contractul, care alocă 9,6 milioane de lei pentru activităţi de deszăpezire în sezoanele 2017/2018 şi 2018/2019, trebuia să intre în vigoare pe 1 noiembrie, perioada acoperită fiind de patru luni şi jumătate, respectiv 15 martie.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017   https://www.youtube.com/watch?v=HMWnrwS1h-0

Alegeri în PNL Pașcani

În data de 29 octombrie, Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani a susținut alegeri la nivelul celor...

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Pașcani

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din municipiul Pașcani În vederea remedierii unei avarii la o conductă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI