Trafic rutier îngreunat, şoferi care circulă sau parchează haotic, TIR-uri prin centrul oraşului şi lipsa florilor din spaţiile destinate acestora sunt subiectele discutate în ultima şedinţa de Consiliu Local din Hîrlău. Cetăţenii au reclamat toate aceste aspecte, iar aleşii au căutat să găsească o rezolvare. Se fac proceduri de achiziţie pentru înfrumuseţarea oraşului iar conducătorii auto care nu respectă legea, vor fi sancţionaţi.

Traficul rutier şi infrumuseterea oraşului Hîrlău sunt cele două subiecte intens discutate în ultima şedinţa de Consiliu Local, ce a avut loc ieri, la sediul Primăriei. Aleşii locali au discutat despre problemele din traficul rutier de pe raza oraşului. TIR-urile trec prin centru, şoferii parchează pe unde apucă iar pietonii sunt în pericol.
O soluţie ar fi o centură de ocolire pentru maşinile de mare tonaj, însă acel lucru este o investiţie uriaşă.
Pentru a rezolva problemele din oraş, unii consilieri au cerut reglementări privind locurile de parcare şi treceri de pietoni pe DN 28B.
De asemenea, s-a discutat şi despre faptul că nu s-au plantat încă flori în spaţiile special amenajate, iar o parte din bănci, şi aşa puţine spun aleşii, sunt rupte.
Edilul oraşului a spus că se lucrează la procedurile de achiziţie şi aşteaptă oferte din partea societăţilor de profil, pentru a înfrumuseţa Hirlaul.

Slider
loading...