2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Negocieri salariale la RAGCL Paşcani

Regia locală de termoficare se pregăteşte de negocieri salariale. În luna decembrie expira contractul colectiv de muncă şi trebuie încheiat altul, cu sindicatul, pentru anul viitor.
În acest sens conducerea regiei a desemnat o comisie de negociere formată din directorul general Gelu Nedelcu, directorul tehnic Sorin Nacuta, şi şefii de la resurse Umane şi Contabilitate, Discuţiile cu sindicatul vor începe de săptămâna viitoare.
Reprezentanţii regiei spun că salariile nete ale angajaţilor nu vor scădea ci vor fi majorate salariile vrute şi cele minime conform măsurilor impuse de Guvern.

De asemenea se caută soluţii pentru stimularea financiară a muncitorilor care sunt căutaţi, cum ar fi de exemplu sudorii. Regia încearcă de câteva luni de zile personal specializat pentru executarea unor lucrări dar nu reuşeşte să angajeze.
Menţionăm că RAGCL Paşcani are în prezent 89 de salariaţi. O parte din cei de la termie ar urma să fie recalificati şi transferaţi în alte servicii după închiderea unei centrale termice.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI