5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Moș Crăciun a trecut în aceste zile pe la Casa de Cultură din Pașcani – VIDEO

Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani a fost luata cu asalt in week-end-ul ce tocmai a trecut. Sute de copii, de la scolile din oras si suburbii, dar si din alte judete, au pregatit serbari si spectacole, tema principala fiind sarbatoarea Craciunului.

“Sa ne amintim Craciunul” este show-ul organizat de voluntarii de la Sansa 2010 din Pascani. Sute de pascaneni au participat la spectacolul organizat de Asociatie, iar timp de 60 de minute, spectatorii au urmarit cu mare interes “tabloul” pregatit timp de cateva saptamani de catre Sansa.

Incepand cu ora 16.00, preotii pascaneni, ce fac parte din corala Protopopiatului Municipiului, au adus o bucurie pascanenilor prezenti la eveniment cu un concert extraordinar de colinde.

ev la C de C 2

“Din lumina sfanta, un dar”, un concurs de datini si obiceiuri la romani s-a aflat in acest an la a cincea editie. Micutii de la scolile si gradinitele din Municipiu, Suceava sau Vaslui s-au pregatit pentru a reprezenta scoala din care fac parte prin dansuri, cantece si joc a mastilor, imbracati in frumoasele straie populare romanesti.

ev la C de C 1

“Iarna din povesti” a fost un alt eveniment ce s-a desfasurat la Casa de Cultura din Pascani. Colindele si traditiile romanesti au fost aduse si ele pe scena institutiei de cultura din oras, iar ca surpriza, micutii artisti pascaneni ce urmeaza cursurile de teatru sustinute de Ana Maria Rosca, au urcat pe scena cu o reprezentatie.

ev la C de C 3
Si tinerii care urmeaza cursurile Centrului “Stefan cel Mare si Sfant” din Pascani au pregatit o serbare pentru a cinsti Craciunul. Spectacolul “Vis de Craciun” a fost organizat si pentru a strange bani cu care vor fi cumparate produse si daruite nevoiasilor.

Materialele video pot fi urmarite pe www.bittv.info

ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI