0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Mobilitate etwinning în Polonia pentru elevii de la Liceul “Miron Costin” Pascani

C.P. Elevii de la Miron Costin beneficiază de o finanțare europeană eTwinning Proiectul eTwinning Forest Breathes, nature speaks a fost iniţiat de Liceul teoretic Miron Costin şi de Srednja škola Dragačevo. După aprobarea proiectului, şcolilor fondatoare li s-au alăturat alte şcoli din Turcia, Georgia, Grecia, Polonia, România, Serbia.

 

După obţinerea Certificatului Naţional de Calitate, echipa de implementare a proiectului Forest Breathes, nature speaks a participat la concursul din cadrul iniţiativei Move2Learn, Learn2Move. Selecția câştigătorilor a fost efectuată de către Comisia Europeană, cu ajutorul Birourilor Naționale de Asistență. În urma evaluării, echipa de implementare a proiectului Forest Breathes, nature speaks a Liceului Miron Costin a fost declarată câştigătoare. Lista proiectelor câştigătoare se găseşte aici. ( – pagina 6).

 

Echipa câştigătoare a şcolii noastre ce beneficiază de iniţiativa Move2Learn, Learn2Move este formată din 13 elevi de liceu (o condiţie obligatorie de participare a fost vârsta minimă de 16 ani). Deplasarea se va făce în Polonia la Zespół Szkół w Zaborze şi se va realiza cu mijloace de călătorie alese astfel încât să se respecte caracterul durabil al deplasării (doar mijloace de transport public).

 

Mobilitatea la partenerul polonez din cadrul proiectului este programată în timpul vacanţei de Paște 2018. Participanţii vor călători în grup, echipa fiind însoţită de patru profesori ai liceului nostru (Coşniţă Emilia-Felicia, Baciu Simona-Elena, Loghin Alina-Elena, Albu Emilia-Maria). Biletele de călătorie ale câștigătorilor au fost rezervate și achiziționate de către un contractant al Comisiei.

Liceul Teoretic Miron Costin Pascani

DE LA ACELAȘI AUTOR

100 de porții de fasole cu cârnați gratuite, la Mon Jardin, de Ziua Unirii 

Invitație pentru pofticioși! Deoarece Ziua Unirii este un prilej de...

Case gratis sau 5.000 de euro, pentru cei care se mută într-un sat din Italia. Condiţia pentru a primi banii

Roseto Valfortore, un "sat fantomă" din sudul Italiei, pune...

Bugetul orașului Târgu Frumos, în dezbatere publică DOC

A fost publicat proiectul de buget și lista de...

ANM: Vreme se răcește!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice vor fi...