More

  “Mișcarea înseamnă viață” la Pașcani

  Array

  Invitaţie la mişcare lansată de elevii Liceului ”Miron Costin” din Paşcani. Împreună cu profesorii coordonatori tinerii au organizat un eveniment caritabil “Mişcarea înseamnă Viaţă” programat pentru acest sfârşit de săptămână.

  Mai exact, duminică 12 iunie, începând cu ora 14.00 toţi păşcănenii de toate vârstele sunt aşteptaţi pe Stadionul Municipal să facă mişcare pentru viaţă. Timp de câteva ore participanţii vor învaţa să danseze zumba, arte marţiale şi să urmărească un program de pregătire a jandarmilor.

  De asemenea cei mici sau copii cu nevoi speciale vor putea participa gratuit la ateliere de fotbal sau baschet. În cadrul evenimentului vor exista două urne, unde, păşcănenii mai darnici pot face donaţii pentru doi tineri, elevi ai liceului care suferă de boli grave.

  La sfârşit toţi participanţii, pe baza unui bon primit la intrare vor participa la o tombolă. Premiile puse la bătaie sunt 2 biciclete dar şi 50 tricouri personalizate cu logo – ul “Mişcarea înseamnă viaţă”.

  Cei care doresc să participe trebuie să fie îmbrăcaţi în echipament sportiv, cu încălţăminte uşoară şi să aibă o sticlă de apă la ei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp