More

  Mirel Manea Band – spectacol cu casa închisă

  Array

  Artistul Mirel Manea împreună cu orchestra au reuşit să umple sala de spectacole a Casei de Cultură din Paşcani până la refuz. Deşi nu susţin pentru prima dată spectacole la Paşcani, melodiile din filme cunoscute, dar şi hiturile actuale au reuşit să “trezească” publicul şi chiar să-l facă a cânta și dansa. Spre sfârşitul spectacolului, ei şi-au anunţat şi următorul program din luna decembrie, unde vor fi invitaţi şi artişti consacraţi ai ţării.

  mirel manea
  Trompetistul botoşănean Mirel Manea a fost prezent, din nou, pe scena Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Paşcani împreună cu orchestra.

  Ei au cântat celor peste 300 de persoane de toate vârstele venite să urmărească spectacolul muzical. Piesele din program au fost variate şi pentru toţi cei prezenţi.

  Din program nu au lipsit şi hiturile actuale, dar şi cele mai iubite melodii – Don’t worry be happy, Je t’aime, Que Sera, Sera, Do Re Mi sau Let it Snow.

  Păşcănenii prezenţi la eveniment au aplaudat fiecare interpretare a orchestrei conduse de Mirel Manea.

  Evenimentul de marţi seara a făcut parte din cadrul activităţilor propuse de conducere Casei de Cultură din Paşcani pentru luna noiembrie – luna culturii.

  Mirela Mane este un artist care a cântat la Vatican pentru Papa Ioan Paul al II-lea şi pentru marea de oameni strânsă în piaţa San Pietro. Artistul născut la Botoşani a cântat pe mai multe sceni mari ale lumii cu muzicanţi cunoscuţi, de exemplu cu naistul Gheorghe Zamfir, Orchestra Catedralei Murialdo din Milano şi în Grande Orchestra Di Fiatti Salerno. De asemenea, a cântat şi sub bagheta maestrului Fiorangelo Orsini, la festivalurile de la Nice şi Cannes.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp