5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Minusuri si plusuri in comuna Ruginoasa: muzeul si venirea iernii

ruginoasa

Invitat in platoul emisiunii “La pas prin judet” din 5 noiembrie, primarul comunei Ruginoasa, Ionel Moraru, i-a asigurat pe locuitori că este cu un pas înaintea iernii:
„Am rezolvat o problemă foarte veche şi grea a sătenilor din satul Vascani, cărora nu trebuie să le mai fie frică de venirea iernii. Am amenajat un drum nou care nu va mai fi supus înzăpezirilor provocate de viscole, ceea ce va permite circulaţia şi iarna spre celelalte localităţi din zonă”.

Insa edilul are si o serie de nemultumiri in ceea ce priveste comuna sa. Printre acestea se numara faptul ca nu a reuşit finalizarea investiţiei de la noua şcoală din Ruginoasa. „Am mari probleme cu şcoala din Ruginoasa deoarece nu primesc suma de 800.000 de lei, necesară pentru a finaliza lucrările. Din această cauză elevii sunt nevoiţi să înveţe în săli de la grădiniţă,din fostul sediu al Primăriei şi chiar pe scena căminului cultural.”

Totodata, nemulţumirea primarului de Ruginoasa, Ionel Moraru, este că nu prea se înghesuie turiştii să viziteze Muzeul unde se vor a fi depuse ramasitele pamantesti ale domnitorului alexandru Ioan Cuza.

„An de an, în ziua de 24 ianuarie, trec pragul palatului de la Ruginoasa destul de multe personalităţi, în special pentru a marca Ziua Unirii. Din păcate de a doua zi nu mai vine nimeni pe la Muzeul de la Ruginoasa, chiar dacă s-a investit foarte mult aici şi totul arată foarte bine, din toate punctele de vedere”, a spus primarul comunei Ruginoasa, Ionel Moraru.

 

Sursa: stiri.telem.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI