More

  Mii de ieseni au iesit in strada pentru schimbare

  Array

  UNITATE, de asta au dat dovada zeci de mii de tineri in ultimele zile,iar “Iesiti din casa, daca va pasa”  sunt cuvintele rostite de ei si care rasuna de doua seri pe strazile din Iasi.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=WJuI0iKiMXI&w=420&h=315]

  In aceasta seara, peste 5000 de tineri s-au adunat in Piata Unirii pentru a participa la protestul organizat in memoria victimelor incidentului care a avut loc intr-un club bucurestean la sfarsitul saptamanii trecute si pentru a cere o schimbare.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZvNOXh4jUSM&w=560&h=315]

  Este a doua lor intalnire de acest gen, ieri seara avand loc una similara, spontana, mobilizarea facandu-se cu ajutorul retelelor de socializare. Comparativ cu cea precedenta, la care au participat aproximativ 2000 de persoane, in aceasta seara numarul lor era de doua ori mai mare.

  protest iasi

  Si la Targu Frumos tinerii s-au mobilizat si s-au adunat pentru a fi alaturi de “fratii” lor de pretutindeni, iar in afara granitelor, in strainatate, diaspora este si ea alaturi, dornica de a primi schimbarea mult dorita.

  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=W8WqnJWaZfM&w=420&h=315]

  Fie ca este vorba de Iasi, Bucuresti sau alte judete din tara, rasturnarea de situatie din ultima vreme arata ca, intr-adevar, tinerii sunt deschisi spre ceva nou, vor o schimbare bine meritata si dovedesc inca o data ca le pasa cu adevarat de ceea ce se petrece in locul in care s-au nascut, in tara in care au crescut si in care urmeaza sa isi faca sau si-au facut deja un viitor.

  Mentionam ca la nivel de tara, sute de mii de persoane au iesit in strada pentru a arata inca o data celor de la conducere ca tara are nevoie de o schimbare. In ajutorul tinerilor au venit si retelele de socializare, care i-au ajutat sa se mobilizeze pentru ca la manifestare sa participe un numar cat mai mare de persoane.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp