1.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 3, 2021

Meteo pentru week

Sâmbătă (28 octombrie) Vremea se va rãci faţã de ziua precedentã, dar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru sfârşitul lunii octombrie. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua slab, local în regiunile intracarpatice, iar în prima parte a zilei şi în cele sud-estice şi pe arii restrânse în restul ţãrii. În zona montanã, la înãlţimi mai mari de 1500 m, treptat, noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în estul şi sud-vestul teritoriului, precum şi la munte, unde în a doua parte a intervalului, cu precãdere pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 16 grade, iar cele minime între 1 şi 8 grade.

Duminică (29 octombrie) Vremea va fi uşor mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde vor fi înnorãri şi pe arii relativ extinse ploi, mai intense pe timpul zilei. În restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele normale, cerul va fi temporar noros şi local va ploua slab, mai ales în Oltenia şi Muntenia. În zona montanã, treptat, vor predomina ninsorile. Vântul va prezenta intensificãri în toate regiunile, cu viteze mai mari în cele intracarpatice, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor situa între 5…6 grade în depresiuni şi 16…17 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime între 0 şi 9 grade, uşor mai scãzute în estul Transilvaniei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017

ŞTIRILE INFOBIT 30 OCTOMBRIE 2017   https://www.youtube.com/watch?v=HMWnrwS1h-0

Alegeri în PNL Pașcani

În data de 29 octombrie, Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani a susținut alegeri la nivelul celor...

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Pașcani

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din municipiul Pașcani În vederea remedierii unei avarii la o conductă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI