-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021
Array

Medic endocrinolog la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani

Dupa transformarea Spitalului Municipal in Spital de Urgenta incep sa apara primele efecte. Una dintre noile specializari ale Spitalului, este cea de endocrinologie, specializare ce a fost aprobata prin ordinul Ministrului Sanatatii primit in urma cu doua saptamani.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2012, un tanar medic endocrinolog isi va desfasura activitatea la unitatea pascaneana. Este vorba despre dr. Alina Lupu din Iasi, care va venit in Pascani de doua ori pe saptamana, iar in functie de adresabilitate, vizitele ei se vor inmulti. Ea mai lucreaza si la un Spital din Bacau, iar la Spitalul Municipal din Pascani a fost angajata cu jumatate de norma.

Directorul medical al Spitalului Municipal, dr. Diana Acsinte crede ca venirea acestui medic este un mare castig pentru comunitate, pentru ca Pascaniul cat si zona arondata a acestuia este una cu o mare patologie endocrina, in acest sens ei nu vor mai trebui sa faca un drum pana la Iasi.

Conducerea Spitalului Municipal, face demersuri pentru a dota laboratorul cu aparatura necesara. Precizam faptul ca, acest cabinet de endocrinologie se gaseste la parterul Ambulatoriului de Specialitate, langa cabinetul de Medicina Interna.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI