Luna august este perioada sărbătorilor în comunele din preajma municipiului Paşcani. În două localităţi sunt pregătite tot felul de activităţi culturale şi interactive, precum şi spectacole de zile mari. Administraţiile locale urmează să încheie contracte cu firme specializate pentru organizarea de evenimente, iar apoi vor fi stabiliţi şi artiştii care vor concerta.

Tatarusenii se pregătesc pentru cel de-al doilea festival din comuna lor, de peste an: Zilele Rezervaţiei Forestiere, ce va avea loc în perioada 18-20 august 2017. Spectacolele artistice vor avea loc pe scena ce urmează să fie amenajată în locul ştiut de săteni, “La cruce”, în vatra satului, la fel ca şi în anii trecuţi. Administraţia locală îi invită, de pe acum, pe toţi cei care vor să petreacă in localitatea lor.
Deocamdată, nu sunt stabiliţi artiştii care vor concerta, însă este posibil ca la Tatarusi să facă spectacol nume mari din industria muzicii, având în vedere ediţiile trecute ale evenimentului. Anul trecut, au urcat pe scenă Ruby, Andreea Bănică, Adda, Lora şi mulţi alţii.

Încă o invitaţie la petrecere vine din Moţca. Şi în această localitate, în perioada 19-20 august, pe stadion vor fi sărbătorite Zilele Comunei. În curând, va fi semnat contractul de organizare cu o firma specializată, moment în care se vor afla şi numele interpreţilor care vor veni să cânte pentru motcani şi nu numai. Va fi amenajat un parc de distracţii pentru copii şi tarabe cu mici şi bere. Duminică, programul artistic va începe de la ora 14:00 şi va dura până aproape de miezul nopţii, când va fi un spectaculos foc de artificii.
Menţionăm că în aceeaşi perioada, 19-20 august, va fi sărbătoare şi în comuna Ruginoasa, la “Hora Satului”, la Baza Sportivă.

Slider
loading...