9.2 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Locuri de muncă vacante la Protecția Copilului

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC) organizeaza concurs pentru o serie de locuri de munca vacante. Pana pe 20 martie, cei interesati isi pot depune dosarele la biroul Resurse Umane din sediul institutiei. Cele mai vanate posturi raman in continuare cele destinate candidatilor cu studii superioare. Data desfasurarii concursului a fost stabilita pe 23 aprilie, toate cele sapte posturi fiind pe o perioada nedeterminata.

Postul de psiholog in cadrul aparatului propriu DGASPC Iasi este cel mai tentant, starnind interesul multor ieseni aflati in cautarea unui loc de munca.

Un alt post de psiholog este disponibil si la Centrul Zonal Targu Frumos. Candidatii care se vor inscrie pentru acest loc trebuie sa ia in considerare si naveta zilnica, daca nu au domiciliul in Targu Frumos sau intr-o localitatea din apropiere.

Au fost scoase la concurs si cinci posturi de educator, pentru care se pot inscrie cei cu studii superioare, dar si cu studii medii.

La Centrul de Servicii Comunitare Bucium, sunt disponibile doua posturi de educator, un post la Centrul de Primire Minori in Regim de Urgenta, unul la Centrul de Plasament I. Holban si unul la Centrul de Servicii Comunitare din Bogdanesti. La I. Holban mai este nevoie de un infirmier, iar la centrul din Mircesti de un fochist. Centrele din subordinea DGASPC Iasi au nevoie de personal pentru a face fata volumului de munca.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Monica Berescu, deputat USR PLUS: “Agresorii sexuali ai minorilor nu mai scapă de închisoare”

Astăzi a fost depus proiectul de lege prin care orice act sexual cu un minor sub 14...

Lemnele de foc s-ar putea ieftini. TVA-ul ar putea fi redus la 5%

Comisia de buget-finanţe a Senatului a adoptat, marţi, un raport de admitere pentru proiectul de lege al...

Bilanț îngrijorător după o săptămână de școală. Zeci de elevi și profesori din județ confirmați cu virusul COVID 19

Bilant ingrijorator dupa numai o saptamana de scoala cu prezenta fizica. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

Orașul Hârlău, localitățile Pârcovaci și Maxut (parțial) rămân fără apă joi

Lucrări de igienizarea a rezervorului de apă potabilă din localitatea Hârlău În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI