1.8 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Locuri de muncă sezonieră  în agricultură  – Portugalia 2018

Locuri de muncă sezonieră  în agricultură  – Portugalia 2018

Se caută muncitori în agricultură, sezonier, la culegrea zmeurei. EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia pentru campania de anul viitor. Se va lucra 3 luni cu posibilitate de câștig de peste o mie de euro pentru 20 de zile lucrătoare. Nu e obligatoriu să știți o limbă străină, însă este un avantaj.

EURES Romania oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare fiind sfârşitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018.

Una dintre cerințele solicitate este aceea ca persoanele să fie apte de muncă la câmp şi constituie un avantaj experienţa în agricultură, în recoltarea zmeurei sau munca efectuată în sere. Beneficii? Angajatorul asigură cazare contra cost de 2 euro/zi şi plăteşte transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii, ce se încadrează între 603 – 1.053 euro/brut/lună cu săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotaţie.

Constituie un avantaj cunoaşterea limbii engleză/spaniolă/portugheză – cunoştinţe de bază (dar nu este o cerinţă obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în judeţul Iaşi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi, tel: 0232254578, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI