Slider

Primăria Paşcani a făcut public programul de achiziţii directe pentru anul în curs. Documentul este disponibil pe site-ul instituţiei pentru toţi cei care vor să furnizeze produse sau servicii administratiei locale. Pe lista de achiziţii se afla de la obiecte de papetărie, piese de schimb, softuri pentru calculatoare şi echipamente pentru Poliţia Locală până la materiale de construcţii, mixturi asfaltice, şi diferite servicii.
Societăţile interesate trebuie să fie înscrise pe SEAP, acolo unde urmează să îşi plaseze ofertele când vor avea loc procedurile de achiziţii.
Totodată Primăria Paşcani a anunţat că intenţionează să cumpere hrană pentru câini în valoare de 54.000 de lei, necesară pentru patrupedele  strânse de pe străzi şi cazaţi la padocul privat din pădurea de la Motca.
Menţionăm că în câteva zile urmează să fie publicate şi listele de achiziţii prin licitaţie publică, pentru investiţii şi servicii. După săptămâni de zile de discuţii aprinse între cei din conducerea Primăriei şi funcţionarii de la Achiziţii documentaţia a fost deja finalizată. Ea urmează să fie asumată de o firmă de consultanţă, conform unor surse neoficiale pe motiv că salariaţii instituţiei nu ar fi fost trimişi la cursuri de specializare, după ultimele modificări legislative.

 

Vezi aici lista de achizitii

Slider
loading...