Și în acest an elevii care au făcut cinste orașului prin participarea și rezultatele obținute la olimpiadele școare din acest an școlar vor fi premiați cu bani de administrația locală. Pe listă sunt și profesorii care i-au coordonat pe adolescenți. Suma aprobată de consilieii locali, din bugetul Municipiului este de peste 53 mii lei.

De Ziua Copilului, peste 200 de elevi și profesori vor urca pe scenă pentru a primi laurii din partea administrației locale datorită rezultatele ce le-au obținut la olimpadele școlare, fazele județene și naționale. Pentru ei, sumele de bani acordate ca recompensă pentru meritele obținute sunt de 200, respectiv 300 de lei.

Se apoximează 120 de elevi cu rezultate la nivel județean și 20 de elevi cu rezultate la nivel național. 65 de profesori i-au coordonat, datele exacte urmând să fie centralizate până la sfârșitul acestei luni. Pe lângă premiile în bani, premianții vor primi, diplome și flori. Bugetul de premiere este 53.275 de lei.

Evenimentul este organizat în prima parte a zilei de 1 iunie, în sala de spectacol a Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”, ce alături de Asociația „Șansa 2010” din Pașcani sunt parteneri la momentul organziat de Primăria Pașcani.

Listele Premiere Olimpici PASCANI by orizontul pascani on Scribd

Slider
loading...