More

  Licitaţie pentru terase, la sfârşitul lunii

  Array

  licitatie

  La sfarsitul acestei luni va fi organizata licitatia pentru inchirierea terasei din incinta strandului Municipal dar si a unor spatii din Piata Agroalimentara din zona Vale a Municipiului.

  Asadar, joi, 27 iunie, incepand cu ora 10.00 se va organiza, la sediul Primariei Pascani licitatia publica cu strigare, pentru inchirierea, pe o durata de 3 luni, a terenului in suprafata de 200 mp situat in incinta Strandului Municipal Pascani avand destinatia – amenajare terasa. De la ora 11.30 va avea loc licitatia pentru inchirierea pe o durata de cinci luni a spatiilor comerciale „ Lot 1, Lot. 5, Lot 7 din tronsonul I, corp B si Nr.9 din tronsonul II, corpurile B si C ”, situate in Piata Vale din str. Ceferistilor, nr. 4, Municipiul Pascani, jud. Iasi. Tronsoanele sunt – Tronson I, corp B, Lot 7, S= 14,62 mp, destinatia Comert nealimentar, Tronson I, corp B, Lot 5, S= 24,31 mp, destinatia Comert nealimentar, Tronson I, corp B, Lot 1, S= 64,20 mp, destinatia Comert alimentar- produse lactate si Tronson II, corp B si C, Nr. 9, S= 29,20 mp, destinatia Comert nealimentar

  Documentatiile de atribuire (Caietele de sarcini si Regulamentele de organizare si desfasurare a licitatiilor publice cu strigare privind inchirierea trenurilor si a spatiilor cu alta destinatie decat locuinte proprietate publica sau privata a municipiul Pascani si aflate in administrarea Consiliului Local al municipiului Pascani) privind organizarea si desfasurarea procedurilor de licitatie publica cu strigare, pot fi achizitionate de la sediul Consiliului Local al municipiului Pascani, str. Stefan cel Mare, nr.16, Compartimentul Patrimoniu si Contracte, camera 31.
  Perioada de achizitionare a documentatiei de atribuire este 07.06.2013-20.06.2013,ora 16,00. Pretul de achizitionare a documentatiei de atribuire este de 50 lei pentru terenul situat in incinta Strandului Municipal Pascani si 100 lei pentru spatiile comerciale situate in Piata Vale din str. Ceferistilor, nr. 4, municipiul Pascani .
  Data limita pentru solicitarea clarificarilor este 20.06.2013, ora 16,00.
  Data limita de depunere a documentelor de calificare (documentele obligatorii necesare participarii la licitatie) este 25.06.2013, ora 16,00. Acestea se depun la sediul Consiliului Local al municipiului Pascani din str. Stefan cel Mare, nr.16, jud. Iasi, – Biroul Registratura.
  Pretul minim de pornire al licitatiei pentru 200 mp teren este in suma de 10.858 lei/trei luni si pentru spatiile comerciale este prezentat detaliat in Caietele de sarcini.
  Cuantumul garantiei de participare la licitatie este de 1.086 lei pentru 200 mp teren si 1.500 lei pentru spatiile comerciale. Garantia de participare la licitatie poate fi achitata la casieria institutiei sau prin virament in contul RO38TREZ40721360206XXXXX deschis la Trezoreria Pascani.
  Fiecare participant la licitatie depune o singura cerere insotita de documentele necesare si obligatorii participarii la licitatie, pentru bunul care face obiectul licitatiei.
  Licitatiile publice cu strigare se vor desfasura la sediul Consiliului Local al municipiului Pascani, in data de 27.06.2013, orele 10.00 si 11.30 la camera 44.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI