1.8 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Licitatie pentru patinoarul artificial

Si in acest an se doreste deschiderea unui pationoar artificial, la Pascani. Primaria a demarat procedura de licitatie pentru inchirierea terenului unde urmeaza sa fie amplasat bazinul, 600 mp intre Scoala Iordache Cantacuzino si sediul Parchetului. Contractul va fi incheiat pentru o perioada de trei luni de zile, ca si anul trecut, iar ofertele pot fi depuse pana pe 19 noiembrie, ora 16.00 la sediul institutiei.

De aceasta data licitatia nu va mai fi deschisa ci cu ofertele in plic inchis. Asta insemna ca daca documentatia nu va fi in regula, va fi necesara reluarea procedurii, adica luni de intarzaiere si probabil renuntarea la amenajarea patinoarului. Din acest motiv reprezentantii administratiei locale atrag atentia ca, cei interesati, pot solicita clarificari pana pe 14 noiembrie.

Mentionam ca in acest an, nu va mai fi un parteneriat intre firma castigatoare si Primarie pentru organizarea unor activitati comune, de sarbatorile de iarna. De asemenea nu se stie daca si in acest an copii vor avea acces gratuit in anumite ore ale zilei, asa cum a fost in anii trecuti.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI