More

  Lecții de educație rutieră astăzi în parcarea LIDL din Pașcani

  Array

  Aproximativ 30 de copii au venit astăzi, începând cu orele 10:00, în parcarea LIDL din Pașcani pentru a luă parte la lecțiile de educație rutieră ținute special pentru ei de către polițiștii rutieri pascaneni.
  Plini de entuziasm și dornici să învețe cât mai multe, prichindeii au fost învățați cum să traverseze corect strada, dar si cum să se comporte în trafic în calitate de pieton, iar la final le-a fost testată receptivitatea printr-un concurs interactiv.

  Dintre toți copiii prezenți, Darius, un băiețel de 6 ani, care dorește să devină polițist de circulație a dovedit că știe cum să se comporte în trafic, dar a arătat că el cunoaște și semnele rutiere. Tatăl lui spune că băiețelul este pasionat de tot ceea ce ține de educația rutieră și toată pasiunea lui a pornit din momentul în care acesta a găsit o carte de legistatie și din curiozitate a început să întrebe ce simbolizează toate acele semnele.

  Părinții și bunicii care i-au însoțit pe copii spun că astfel de evenimente sunt necesare și că ar trebui organizate frecvent, mai ales acum, când a început școală.

  La sfârșitul întâlnirii, copiii au primit câte un orar, un suc și un fluier din partea organizatorilor și au fost felicitati pentru atenția de care au dat dovada.

  Menționam că acest eveniment este unul la nivel național, în cadrul proiectului “Verde la educație pentru circulatie” și a avut că și scop principal promovarea unui comportament rutier responsabil.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria deschide, cu intarzaiere, al doilea flux de vaccinare. Cauta sa angajeze personal medical

  Primaria Pascani cauta sa angajeze personal medical si operatori tehnici pentru a deschide un nou flux de vaccinare la sala de sport de la...

  Gropi acoperite cu pavele, la solicitarea primarului

  La Pascani, gropile de pe strazi, cele lasate in urma de cei care se ocupa de intretinerea sau extinderea retelelor de apa si canalizare...

  167 de cadre didactice din zona Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău programate pentru vaccinare in perioada 25 februarie – 3 martie

  Centre de vaccinare speciale pentru vaccinarea prioritară a personalului  din învățământul preuniversitar ieșean La nivelul județului Iași, pentru campania de vaccinare prioritară a personalului din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp