More

  Lansare de carte la Clubul Copiilor. Un tanar din Cluj ne invata ce este voluntariatul

  Array

  juganu

  Momente deosebite astazi, 2 aprilie 2013, la Clubul Copiilor din Pascani, unde un tanar a venit sa lanseze un volum prin care promoveaza voluntariatul.

  Este vorba despre Stelian Juganu, de 30 ani din Cluj, ce are o poveste de viata impresionanta. S-a nascut in Bucuresti cu o malformatie, si din aceasta cauza parintii au decis sa il abandoneze, ajungand astfel pe mana sistemului din Romania, mai exact in centrele de plasament.

  Cu toate acestea, a decis sa lupte, implicandu-se foarte mult in voluntariat. In anul 2011 a lansat prima sa carte, “Vise implinite:, in care a povestit despre viata sa.

  Mai apoi in 2012, s-a gandit sa promoveze si activitatea in care a fost cel mai mult implicat si anume, voluntariatul, prin volumul denumit “Ghidul Tanarului Voluntar”.

  Stelain Juganu, beneficiaza de sprijinul cadrelor didactice de la Grupul Scolar „Mihai Busuioc” Pascani cat si al membrilor Clubului Leo Alpha “Young&Smart” din Bacau, care il ajuta la fiecare eveniment. Cu banii stransi din vanzarea volumelor, reprezentantii clubului bacauan vor achizitiona rechizite pentru Centrul de primire al copiilor in regim de urgenta din Bacau.

  Despre “Ghidul Tanarului Voluntar”, Stelian Juganu spune ca este adresat tuturor persoanelor ce sunt interesate sa voluntarieze, dar nu au suficiente informatii despre acest domeniu.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI