5.2 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

La Miroslovești, alegerea viceprimarului este în impas

Consilierii locali din Miroslovești nu au reuşit, nici după două luni de la demisia fostului viceprimar Lucian Filote să alegă un alt reprezentant în această funcție.

Marți, 13 iulie, a avut loc cea de-a doua încercare de a alege un viceprimar, iar în cadrul ședinței de consiliu local  au fost făcute trei propuneri, aceleași ca în ședința care a avut loc luna trecută, însă nici de această dată, consilierii nu au putut ajunge la un consens.

Cele trei persoane, care au fost nominalizate pentru această funcție au fost următoarele: PSD l-a propus pe Florin Petrescu, care a primit șase voturi, PNL pe Marinela Popuțoaia, votată de cinci alesi locali, iar Partidul Verde pe Ionuț Grigoraș, care a primit două voturi.

Pimarul comunei Costel Cojocaru a precizat că se așteaptă următoarele ședințe de consiliu local, în speranță că partidele vor ajunge la o înțelegere și se va alege un nou viceprimar.

Menționăm că, în ședința de pe 13 iulie, pe ordinea de zi au fost șase proiecte de hotărâre dintre care două rectificări de buget, o prelungire a unei scrisori de garanție, dar și alegerea președintelui pentru următoarea ședință.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sesiune live de întrebări și răspunsuri, în locul audiențelor

Audiențe anulate joi, 13 ianuarie, la Primăria Pașcani. Deși...

Sfaturi pentru cei care primesc facturi exagerate la energie

Consumatorii care primesc facturi la electricitate şi gaze, pe...

Primăria Municipiului Pașcani angajează juriști

Primăria municipiului Pașcani intenționează să angajeze doi juriști. Concursul...

Extindere de rețele de apă la Deleni

Vești bune pentru locuitorii comunei Deleni! A fost semnat...

Donații de calculatoare la Clubul Copiilor din Pașcani

Vesti bune pentru cei inscrisi la Clubul Copiilor din...