11.2 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

L-au „rezolvat” cu parul şi ranga până a murit

Trei nemţeni au fost daţi pe mâna judecătorilor ieşeni pentru un chef terminat cu o crimă. În noaptea de 10/11 august, Gheorghe Cojocariu (28 de ani), Daniel Olaru (21 de ani) şi Ghiocel Arămescu (43 de ani) au băut împreună cu un consătean, până li s-a terminat tăria. Fiindcă mai aveau chef de băutură, au plecat spre Cristeşti, cu atelajul lui Cojocariu. Pe drum, s-au întâlnit cu alţi căruţaşi, printre care şi Constantin Crăciun.
Tot grupul s-a oprit la un club, unde bărbaţii au zăbovit până li s-a cerut să plece. Încă „însetaţi”, s-au dus şi la o benzinărie, după bere şi au rămas să se cinstească pe un teren viran din apropiere. La un moment dat însă, când discutau despre cai, Crăciun s-a luat la ceartă cu Cojocariu, iar de aici lucrurile au degenerat. Crăciun a fost lovit de Cojocariu, Arămescu şi Olaru cu parul, furca şi ranga, în cap şi torace. Angajaţii benzinăriei au chemat ambulanţa, dar omul era prea zdrobit ca să supravieţuiască.
Agresorii s-au dus liniştiţi acasă la amicul unde începuse cheful. „Soţia gazdei i-a întrebat de ce sunt plini de sânge, iar Cojocariu a arătat cum a lovit cu ranga, dând în pământ”, a precizat Carmina Pascal, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal. Mai mult, bătăuşii s-au felicitat că l-au „rezolvat” pe Crăciun. Acum, cei trei au fost trimişi în judecată pentru omor calificat. Fiul celui ucis cere de la ei daune morale de 300.000 de lei.

Sursa Evenimentul

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI