1.3 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

Investitorii noi din Pascani cauta forta de munca. Vezi lista posturilor vacante in aceasta perioada

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si nu stiti incotro sa o luati, puteti sa consultati oferta posturilor vacante oferita de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi. La Pascani, in aceasta perioada sunt disponibile zeci de joburi, cele mai multe fiind pentru persoanele cu studii medii si superioare. Sunt si noi investitori care vin in oras si cauta personal.

Investitorii care construiesc un mini-mall in Pascani sunt in cautare de forta de munca. Se cauta director de magazin, casier si sef adjunct pentru un magazin din galeria comerciala ce ar urma sa se deschida la sfarsitul lunii octombrie. Joburile sunt postate atat pe site-urile angajatorilor cat si in oferta locurilor vacante de la AJOFM Iasi.

Daca vreti sa va angajati pe unul dintre aceste posturi trebuie sa aveti studii medii sau superioare, experienta minima in vanzari, spirit de echipa si aptitudini organizatorice , sa fiti amabil si punctual. De asemenea, cunoasterea unui limbi straine este un avantaj in selectia candidatilor pentru ocuparea joburilor disponibile. Potrivit mesajelor postate pe retelele de socializare, mall-ul de mici dimensiune de la intrarea in oras, ar urma sa se deschida pe 26 octombrie.

Cei care au studii superioare se pot angaja si la marile societati din municipiu, ca economist, director de vanzari, consilier juridic sau manager de proiecte.

De asemenea, si cei cu studii medii sau necalificati au sansa sa lucreze intr-un nou loc. Se cauta muncitor la ambalare, operator masini unelte, manevrant vagoane, sofer, strungar sau sudor. Si Primaria Pascani angajeaza in aceasta perioada un muncitor necalificat in cadrul Serviciului Administratia Pietelor.

Lista completa cu joburile disponibile o puteti vedea pe site-ul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

Dictatura: Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei Pascani”, nu vor fi acreditati

Jurnalistii care refuza sa “prezinte informatiile asa cum le-au fost furnizate de reprezentantii Primariei municipiului Pascani” urmeaza...

Primaria Pascani nu mai ridica deseurile vegetale. Cetatenii trebuie sa le transporte la sere, cu masinile proprii sau sa plateasca societatii CLP Ecoserv

Vesti neplacute pentru pascanenii care locuiesc la case si pentru asociatiile de proprietari de la blocuri. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI