Reţeaua de apă şi canalizare va fi modernizată şi extinsă pe două străzi din Târgu-Frumos. Despre investiţie s-a discutat în ultima şedinţa de Consiliu Local, ce a avut loc la sediul Primăriei din oraş. Tot atunci, aleşii au votat şi un proiect de hotărâre prin care se intenţionează cumpărarea unei suprafeţe de teren, ce va fi împărţită în loturi şi oferite ca şi locuri de casă pentru tinerii căsătoriţi.

Reţeaua de apă şi canalizare de străzile Plăieşilor şi Vasile Alecsandri va fi modernizată şi extinsă. În ultima şedinţa de Consiliu Local, ce a avut loc ieri, a fost votat un proiect de hotărâre în acest sens. Investiţia este necesară deoarece conductele din zona respectivă sunt vechi, iar străzile sunt prinse într-un proiect ce prevede asfaltarea drumurilor.
Tot în şedinţa au fost discutate şi mai multe proiecte de hotărâre privind completarea inventarului public cu anumite obiective, ce au o suprafaţă mai mare decât cea actuală, trecută în acte.
De asemenea, primăria intenţionează să cumpere teren pentru a oferi mai multe locuri de case tinerilor căsătoriţi şi nu numai. Este vorba despre o suprafaţă de 2.300 de mp, de pe strada Pieptănari.
Menţionăm că în şedinţa de Consiliu Local, de ieri, au fost supuse dezbaterii şase proiecte de hotărâre, toate aprobate de aleşii locali. Materialul video poate fi urmărit integral pe site-ul bittv.info.

Slider
loading...