5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Investitii la Gastesti pentru inceperea noului an scolar. Conducta de gaz de pe strada Amurgului ar putea fi data in folosinta

Vesti bune pentru cetatenii din suburbia Gastesti Pascani. Elevii din acesta localite vor beneficia de conditii mai bune odata cu inceperea noului an scolar. Asta deaorece in aceste zile au fost finalizate lucrarile pentru amenajarea grupului sanitar si de reamenajare a unor sali de clasa.

De asemenea administratia locala intentioneaza sa mai achizitioneze un cazan pentru centrala care incalzeste salile de clasa iar toate aceste echipamente sa fie mutate mai aproape de scoala, pentru cresterea randamentului termic.
Mai mult, reprezentantii administratiei locale intentioneaza sa dea in folosinta in acest an conducta de gaz de pe strada Amurgului astfel incat atat gradinita cat si locuitorii din aceasta zona sa poata beneficia de gaz metan .
Lucrarile de extindere a retelei de gaz, pe acesta strada, au fost executate acum cativa ani de zile dar nu au fost receptionate deoarece nu au fost gasite documentele de executie.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI