14.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Investitii in infrastructura rutiera, la Cristesti

Inca un proiect cu o valoare de un milion de euro va incepe in curand in comuna Cristesti. Administratia locala va organiza licitatie pentru asfaltarea a peste 8 km de drumuri de exploatatii agricole. Fonduri sunt asigurate de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale si deja 500.000 de euro sunt in contul primariei.

Proiectul este complex, latimea carosabilului va fi de 5,5 metri si vor fi amenajate rigole marginale, poduri si podete. Potrivit celor spuse de edilul comunei, Constantin Bolohan, lucrarile vor incepe, cel mai probabil, in primavara si se vor finaliza in decembrie 2019.

In acelasi timp, administratia locala incearca sa obtina bani pentru implementarea a altor doua proiecte pentru asfaltare. Primul prevede modernizarea a 7 km de drumuri de interes local si comunale, iar cel de-al doilea un km de drum intre Cristesti si Tatarusi, care ofera deschidere catre Botosani si Falticeni. Cele doua proiecte sunt depuse la Ministerul Dezvoltarii.

Mentionam ca in urma cu doua saptamani, Primaria Cristesti a facut recepția finala a 6.4 km de drumuri abia asfaltate cu fonduri europene, in valoare de un milion de euro.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI