1.8 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021
Array

Înscrieri pentru Cupa Pașcaniului la tenis de câmp. Se acordă premii în bani pentru cei mai buni!

Înscrieri pentru Cupa Pașcaniului la tenis de câmp

Se acordă premii în bani pentru cei mai buni!

Iubitorii de tenis de câmp și nu numai sunt invitați, de la mic la mare la o nouă competiție adresată celor care parctică tenis de câmp. În următoarele săptămâni va debuta o nouă ediție a concursului Cupa Pașcaniului la tenis de câmp. Premiile puse la bătaie sunt sume importante de bani dar și articole sportive specifice competiției.

Dacă tot este sezonul turneelor de tenis de câmp, şi în Paşcani au început înscrierile pentru Cupa Municipiului Paşcani la tenis de câmp, eveniment ce se va desfăşura pe parcurul următoarelor săptămâni. Competiţia se anunţă a fi una strânsă mai ales la câteva categorii de vârstă, din cele 9 propuse de către organizatori.

Categorii de participare:
I. Categoria 10 -13 ani Fete
II. Categoria 10 -13 ani Băieţi
III. Categoria 14 -17 ani Fete
IV. Categoria 14 -17 ani Băieţi
V. Categoria peste 18 ani Fete
VI. Categoria 18 – 30 ani Băieţi
VII. Categoria 31- 49 ani Băieţi
VIII. Categoria 50 – 59 ani Băieţi
IX. Categoria peste 60 ani Băieţi

Înscrierile vor avea loc până pe 5 octombrie pentru categoriile de la 10 la 17 ani și până la data de 12 octombrie 2017 pentru categoriile de la 18 până la cea de peste 60 ani. Acestea se pot face la numărul de telefon 0731.73.20.83 între orele 8.00 – 16.00.

Programul de desfăşurare a competiţiei va fi stabilit în funcţie de numărul participanţilor, urmând să fie afişat la teren şi publicat on-line. De asemenea, o noutate este aceea că competițiile se vor desfășura numai în zilele de week-end.

Premiile puse la bătaie sunt de câteva sute de lei dar și cupe sportive, diplome și seturi de mingi. Așadar, se acordă pentru locul I -300 de lei, locul II – 250 lei și locul III – 200 de lei.

Menţionăm că pentru acest eveniment sportiv, aleșii locali au votat un buget de 9.606 lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Insulele de gunoi din plastic au devenit casă pentru animalele din ocean. Cercetătorii se tem că ar putea transporta specii invazive

Oamenii de știință au descoperit animale marine trăind pe deșeurile din plastic aruncate în ocean, care formează...

Ocrotitor al copiilor săraci, Sfântul Nicolae este prăznuit la 6 decembrie

Sfântul Nicolae sau “Făcătorul de minuni”, sărbătorit de creştini pe 6 decembrie, a trăit la sfârşitul secolului al III-lea – începutul...

Testarea elevilor începe, luni, cu o serie de nelămuriri. Cine garantează că un părinte trimite rezultatul corect al testului?

Copiii din întreaga țară ar trebui să se testeze, luni dimineață, înainte de începerea orelor. Numai că folosirea testelor...

Una dintre cele mai mari bănci din România renunţă complet la tranzacţiile cu numerar. Cum pot fi scoşi banii din cont

Raiffeisen şi-a anunţat recent clienţii printr-o notificare electronică asupra schimbării strategiei sale, inclusiv a faptului că renunţă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI