Încercări eşuate pentru demiterea celui de-al doilea om dintr-o comună din apropierea Pascaniului. La sfârşitul săptămânii trecute, o parte din aleşii locali din Valea-Seacă au iniţiat un proiect de hotărâre pentru schimbarea viceprimarului. În urma votului nu s-a îndeplinit condiţia de două treimi din totalul consilierilor, motiv pentru care demiterea nu a avut loc.

Comuna Valea-Seacă pare să se zguduie la fiecare şedinţa de Consiliu Local. Ultima întrunire a aleşilor a avut loc vineri, când o parte din consilieri au iniţiat un proiect de hotărâre pentru schimbarea viceprimarului, Neculai Miron.

După ce au fost împărţite buletinele de vot şi fiecare şi-a exprimat opţiunea, rezultatul nu a fost cel aşteptat de iniţiatorii acestui demers. Nouă consilieri au votat pentru demitere şi cinci împotriva schimbării. Din acest motiv, nu ar fi fost obţinută condiţia de două treimi din totalul consilierilor pentru a fi dat jos actualul viceprimar, care rămâne în funcţie.
Potrivit unor surse, imediat după terminarea şedinţei ar fi fost depusă la secretariatul primăriei din comună, o solicitare pentru un nou proiect de hotărâre privind schimbarea viceprimarului, în următoarea şedinţa de Consiliu Local.
Menţionăm că potrivit celor scrise pe documente, iniţiatorii demersului de vineri ar fi următorii aleşi: Cristian Ungureanu, Valeriu Roman, Ioan Radu, Adrian Loghin, Ioan Agache şi Petre Agafiţei. Pe lista mai este trecut şi Tiberiu Marian Baiceanu, însă nu a semnat.

Slider
loading...