Începe colectarea selectivă în Municipiu, la case

Începe colectarea selectivă în Municipiul Pașcani, la case. În aceste zile de când a fost lansat programul în Municipiu, au fost distribuiți saci menajeri, pe culori, ca cetățenii care stau la casă să arunce separat pet -urile, hârtiile și borcanele. Directorul Ecosalubritate, Eduard Dumea a anunțat și când vor fi ridicate acestea. Atenție însă, dacă în saci sunt și resturi menajere, aceștia vor fi refuzați la ridicare.

Campania ecoatitudine în Municipiul Pașcani. Dacă locuiți la case, cu sigurnață ați primit în aceste zile saci menajeri de culoare galben și verde pentru a pune gunoiul selectiv. Astfel, saci galbeni sunt pentru pet-uri, hărtie și carton și vor fi ridicați a doua săptămână a lunii, adică pe 12 și 16. Sacii verzi sunt pentru a pune în ei sticlele și borcanele, aceștia urmând să fie ridicați  în perioada 19 -23 iunie.

Trebuie să știți că în momentul în care se ridică un sac se va lăsa un alt sac în loc iar  dacă sunt deșeuri menajere în acest saci, acești nu se vor mai ridica.

Slider
loading...