16.1 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Incendii la Pascani si Tatarusi

În data de 20.04.2018, ora 16:11, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Sportului, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unui garaj. Au ars: 0,5 mp de material lemnos, 0,1 mc de material lemnos din garajul aflat în imediata apropiere şi acoperişul din lemn a clădirii situată între cele două garaje, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.
.
În data de 21.04.2018, ora 03:57, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în satul Tătăruşi, comuna Tătăruşi, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de păsări. Au ars: coteţul de păsări din OSB pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, 20 de pui, 5 găini şi un căţel. Cauza probabilă a producerii incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.
În data de 21.04.2018, ora 13:36, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Miclăuşeni, comuna Butea, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. A ars: aproximativ 1 ha de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a producerii incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
În data de 21.04.2018, ora 21:45, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în oraşul Târgu Frumos, strada Ştefan cel Mare, judeţul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la deşeurile menajere de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 40 de mp de deşeuri menajere. Cauza probabilă a producerii incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Testele de salivă pentru elevi au ajuns la Iași

Inspectoratul Școlar Județean Iași a primit, ieri, 100.000 de teste de salivă pentru depistarea Covid. Acestea vor...

50.000 euro pentru intretinerea liniilor de cale ferata dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos

A fost scoasa la licitatie intretinerea caii ferate dintre Pascani – Ruginoasa si Sarca – Tg. Frumos...

Pe unde e bine să nu te afli în minivacanța de Ziua Națională a României. Harta care îți arată că poluarea este peste limita...

Poluarea poate fi verificată printr-o hartă, în timp real Echipa uRADMonitor cred în construirea a ceva care contează....

Ce s-a întâmplat cu “fata afgană”, care a ajuns pe coperta National Geographic și a devenit o imagine-simbol

"Fata afgană" cu ochi verzi, care a ajuns celebră în toată lumea după ce a apărut pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI