More

  Incendii la gospodarii si groapa de gunoi

  Array

  Weekend de foc pentru Unitatea de Pompieri din Pascani. Aceasta a fost solicitata pentru a interveni la stingerea unor incendii izbucnite ba in gospodarii, ba la groapa de gunoi sau pe tiren viran.

  În data de 03.07.2015, ora 14:27,  Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit in satul Hârtoape, comuna Vânători, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars: acoperişul anexei din astereală de lemn pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, tavanul din scândură pe o suprafaţă de 60 mp , un toc de geam, şi 100 kg textile. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materialelele combustibile.

  În data de 04.07.2015, ora 21:26, Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în satul Valea Seacă, comuna Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la o groapă de gunoi. Au ars aproximativ 2 tone deşeuri menajere. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

  În data de 05.07.2015, ora 14:32,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, strada Gării, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Au ars aproximativ 500 m2 vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător.

  În data de 05.07.2015, ora 19:50, Staţia de Pompieri Târgu Frumos  a intervenit în satul Crucea, comuna Lungani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu furaje. Au ars aproximativ 2,5 tone plante furajere şi 2 tone deşeuri  furajere. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

  De asemenea, in data de 05.07.2015, ora 22:00,  Secţia de Pompieri Paşcani  a intervenit în municipiul Paşcani, pentru asigurarea măsurilor specifice de protecţie împotriva incendiilor cu ocazia Zilelor Municipiului Paşcani.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp