19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Încă un pas pentru aducțiunea de gaz în cinci comune. Întâlnire importantă la Tătăruși

Intalnire importanta miercuri, 18 noiembrie, de la ora 12:00, la primaria din comuna Tatarusi. Reprezentanti din cinci comune se vor intalni pentru a face inca un pas care sa aduca reteaua de gaze naturale in Tatarusi, Valea Seaca, Vanatori, Lespezi si Siretel.

La Centrul Cultural “Alexandru Vasiliu” va avea loc semnarea contractului ce are ca obiect “Servicii de proiectare pentru întocmire studiu de fezabilitate și documentații pentru obținere avize/acorduri/autorizații la faza studiu de fezabilitate”.

Cele cinci comune unite printr-o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara incearca sa obtina fonduri europene pentru aductiunea de gaze naturale. Studiul de fezabilitate va stabili valoarea lucrarilor ce constau in aductiunea de gaz, retelele din comune si bransamente.

Pentru realizarea acestei documentatii a fost alocata suma de circa 600.000 de lei, iar contractul se va desfasura pe o perioada de sase luni.

Mentionam ca asociatia a fost infiintata in urma cu doi ani si are ca scop acest obiectiv important pentru cele cinci comunitati si anume, aducerea gazului metan in casele localnicilor. Pana in prezent, au fost realizate studiile geo si de teren.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI