19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Inca trei autorizatii de taxi disponibile la Primaria Pascani

Trei autorizatii de taxi disponibile la Primaria Pascani

Primaria Pascani organizeaza in aceasta perioada procedura de atribuire a trei autorizatii de taxi. Cei interesati, mai exact, transportatorii autorizati, isi pot depune dosarele pana la jumatatea lunii august.

Potrivit unui comunicat de presa trimis de administratia locala, “pentru această procedură nu s-a constituit lista de așteptare. Dintre documentele necesare participanților la procedura de atribuire amintim – autorizația de transport, certificatul de agregare autoturism, carte de identitate a autoturismului, atestatul profesional al taximetristului sau orice document care atestă dotările autoturismului – GPS, dispozitiv de plată cu card, etc.

Mentionam ca desi cetatenii care isi doresc sa lucreze in acest domeniu, au cerut suplimentarea numărului de licenţe de taxi, aceasta se poate face numai pe baza unui studiu de specialitate. Ultima oară a fost prezentat consilierilor în anul 2015 şi de regulă poate fi actualizat o dată la cinci ani de zile. Pana in prezent, Primaria Pascani a acordat 112 licente de taxi. Alături de aceştia pe străzile municipiului mai pot fi întâlniţi zeci de şoferi care practica în mod ilegal activităţi de taximetrie, fără ca poliţiştii sau inspectorii Primăriei să intervină.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI