11.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021
Array

Încă o săptămână pentru depunerea dosarului “Bani de liceu”

BANI-DE-LICEU

Elevii pascaneni cu posibilitati materiale reduse vor putea beneficia si anul acesta de sprijinul financiar oferit prin programul guvernamental “Bani de liceu”. Ajutorul, in valoare de 180 de lei, se acorda elevilor ce se afla in intretinerea familiilor al caror venit brut lunar, pe membru de familie in ultimele trei luni, este de 150 lei, precum si pentru elevii care beneficiaza de o masura de protectie sau se afla sub tutela, in cazul respectarii conditiei de venit, conform metodologiei de acordare a burselor.

Elevii au timp pana pe 1 octombrie sa depuna cererile la secretariatul unitatilor de invatamant unde invata. Evaluarea si anchetele sociale se vor face pana pe data de 23 octombrie, iar centralizarea acestora se va finaliza pe 27 octombrie, lista finala a beneficiarilor fiind publicata la fiecare scoala, pe 6 noiembrie.

Actele necesare inscrierii in program sunt: adeverinte de salariu sau cupon de pensie pentru lunile iunie, iulie si august a.c., venitul agricol anual – act ce il obtineti de la primarie, copii de buletin – pentru toti membrii familiei si adeverinte de elev sau student pentru frati sau surori.

Anul trecut, au beneficiat de bursa socială, la nivelul Municipiului Pascani aproape o mie de liceeni. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI