8 C
Paşcani
joi, septembrie 23, 2021
Array

Încă o elevă hartuita sexual de profesorul de sport de la Colegiul Sadoveanu. Elevii au strâns semnături şi dovezi. Iată convorbirea telefonică AUDIO

 

Colegiul Mihail Sadoveanu din Paşcani se afla iarăşi în mijlocul unui scandal uriaş. Protagonistul, acelaşi profesor de sport, Petrică Anghelus. El este acuzat, din nou, de hărţuire sexuală, de acesta de o elevă internista, din Republica Moldova.
Profesorul a sunat-o insistent pe telefonul personal şi a invitat-o la o cafea, dar tânăra la refuzat pe motiv că nu vorbeşte cu persoane străine.
Anghelus nu s-a lăsat şi a continuat cu avansurile. El i-a spus elevei că este bărbat în toată firea, nu un adolescent şi că îi place de ea.

Mai mult bărbatul i-a promis haine şi bani în schimbul unei relaţii extraşcolare pe motiv că, viaţa trebuie trăită”.

Tânăra a refuzat categoric avansurile profesorului păşcănean şi a anunţat conducerea şcolii.
În mod ciudat directoarea unităţii a dus-o pe elevă în faţa profesorului pentru o confruntare, fata în fata, iar bărbatul a negat toate acuzaţiile. Subiectul a fost discutat şi în şedinţa Consiliului Profesoral, în cursul zilei de astăzi. Conducerea şcolii a refuzat să comenteze acest caz dar a început o anchetă.
Cazul a ajuns şi la cunoştinţa Inspectoratului judeţean Iaşi Purtătorul de cuvânt spune că sunt regretabile astfel de incidente, cu atât mai mult cu cât profesorul Petrică Anghelus a mai fost acuzat şi cercetat pentru astfel de practici. O echipă de inspectori se va deplasa la Paşcani pentru a cerceta acest caz.

Scandalul ar putea ajunge şi în atenţia ambasadelor romano – moldovene. Părinţii fetei vor să facă plângere atât împotriva profesorului cât şi a statului român conform unor surse neoficiale.
Mai mult Consiliul Elevilor intenţionează să trimită o sesizare la mai multe instituţii, împotriva lui Petrică Anghelus . Asta după ce au mai fost depuse câteva plângeri şi au fost strânse semnături din partea elevilor. Ei se plâng de comportamentul profesorului de sport pe motiv că lipseşte de la ore, vorbeşte urât şi hărţuieşte fetele.
Menţionăm că tot astăzi, acelaşi profesor a fost pus în discuţia Consiliului Profesoral pe motiv că ar fi rupt pagina din condica de prezenţa unde i-au fost tăiate orele de la care a lipsit. Şi acest subiect a ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar Iaşi.
Petrică Anghelus a mai fost cercetat pentru astfel de acuzaţii şi în 2014, dar a scăpat doar cu o sancţiune administrativă. De acesta dată el a refuzat să comenteze acuzaţiile care i se aduc deşi a fost contactat telefonic şi prin mesaje de reporterii BIT TV.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI