12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Inaugurare de scoala si Balul Gospodarilor, in satul Hirtoape, comuna Vanatori

Toamna se numara…realizarile! Administratia locala din comuna Vanatori va inaugura in acest sfarsit de saptamana Scoala Gimnaziala Hirtoape, o unitate de invatamant modernizata si dotata la standarde europene. Evenimentul va avea loc duminica, de la ora 12:00.

Tot in aceeasi zi, la scoala se vor revedea atat fiii satului cat si absolventii promotiei 1968, care implineste jumatate de secol de la finalizarea scolii generale.

Si pentru ca este un mare motiv de bucurie in comunitate, dupa partea oficiala va avea loc si un spectacol sustinut de talentele locale din imprejurimi.

Ziua se va incheia cu prima editie a Balului Gospodarilor, ce va avea loc la Caminul Cultural Hirtoape. Vor face atmosfera pentru localnici, Grupul Gheorghe Jitaru si Ansamblul Etnofolcloric Plaiesii.


Mentionam ca lucrarile la Scoala Hirtoape au inceput in vara anului trecut, printr-un proiect cu o valoare de 1,3 milioane de lei fara TVA, finantat din Programul National de Dezvoltare Locala. Unitatea de invatamant a fost modernizata complet, s-au facut grupuri sanitare interioare si dotarile necesare. Primaria comunei a derulat simultan cu bani de la bugetul local, circa 200.000 de lei, lucrari pentru modernizarea gradinitei din acelasi sat, iar apoi amenajarea interioara a curtii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI