-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

În stare gravă după ce a căzut de pe casă

În stare gravă după ce a căzut de pe casă

Un tânăr se află în stare gravă la spital după ce într-o clipă de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 7 metri. Bărbatul se afla pe casă iar în urma căzăturii s-a ales cu numeroase traumatisme. Medicii de pe Ambulanță l-au stabilizat și transportat la CPU Pașcani pentru investigații suplimentare. Starea victime în vârstă de 33 ani nu era bună.

Un bărbat din satul Slobozia, comuna Sireţel, se zbate între viaţă şi moarte în spital după ce a căzut de pe casă, de la o înălțime de peste 7 metri. În urma impactului cu solul acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever cu hemoragie masivă. A fost solicitată de urgență intervenția medicilor, la fața locului fiind prezente două mașini de Salvare.

„Am fost solicitaţi să intervenim în satul Slobozia, comuna Sireţel, pentru un bărbat căzut de la înălţime. Au fost imediat dirijate două echipaje medicale de urgenţă, unul tip B2 cu asistent şi un B1 cu medic. La locul solicitării au găsit un bărbat conştient, cu vârstă de 33 de ani. Acesta prezenţa un traumatism cranio-cerebral sever cu hemoragie masivă, traumatism toracic anterior şi traumatism glezna membru inferior drept.”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt SAJ Iaşi.

După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, pacientul a fost transpostat monitorizat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani pentru investigaţii de specialiate.

În funcţie de gravitatea cazului bărbatul ar putea fi transportat la Iaşi. Până în aceste momente nu se cunosc mai multe date privind accidentul, ce a avut loc în această dimineață, 25 octombrie, în jurul orei 11:00.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Deputatul Sorin Nacuta cere ca „Autostrada Unirii – A8 să redevină o priorietate pentru acest guvern și pentru Ministerul Transporturilor”

De câteva zile a fost lansat în dezbatere publică Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Planului Investițional pentru...

Relaxări de Sărbători. Interdicțiile de circulație și masca obligatorie pe stradă, eliminate. La mall se poate intra și cu test negativ

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus marți, în cadrul hotărârii de prelungire a stării de...

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului...

Cele mai frumoase coșuri de Crăciun, la cel mai accesibil preț (P)

Sărbătorile bat la ușă, ne facem lista și o verificăm de două ori pentru că se pare...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI