More

  Hoti insistenti: au furat cablu telefonic de 9 ori din aceeasi zona

  Array

  Doi tineri din localitate Ruginoasa au dat dovada de insistenta, ei furand de mai multe ori cablu din reteaua Romtelecom de pe raza localitatii mentionate.

  Cei doi, cu varste de 19 respectiv 22 ani, aveau o tactica simpla: mergeau pe parcursul noptii in zone unde stiau ca nu este trecere, de unde sustrageau cantitati de cablu. Mai apoi se adaposteau sub un pod unde ardeau cablul respectiv pentru a ajunge la cuprul din interior pe care il valorificau. De 9 ori le-a mers la tineri aceasta tactica, producand o paguba totala de 250 milioane de lei vechi si indignarea a sute de cetateni a caror televizoare sau telefoane nu mai functionau.

  Unul dintre ei a fost arestat pe data de 14 ianuarie 2013, pentru fapte comise  in perioada 14 noiembrie-18 decembrie 2012. Prejudiciul recuperat de la cei doi a fost de 84 milioane lei vechi.

  Tanarul de 22 ani a fost timis in judecata de procurorii pascaneni pentru infractiunile de furt calificat si distrugere in forma continuata iar daca va fi gasit vinovat acesta risca o pedeapsa de pana la 18 ani de inchisoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet