19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Horoscop 26 iunie. Zodia care primeste marire de salariu sau job nou

Horoscopul din 26 iunie vă recomandă să fiți atenți la relațiile cu cei din jur. Cuadratura Luna-Neptun conferă un plus de energie fizică și stimulează relațiile afective. O zodie este răsplătită pentru rezultatele excepționale de până acum și pentru munca depusă: mărire de salariu, oferte noi de joburi. 

Berbec

În prima parte a zilei este posibil să fiți excesiv de sensibil și să resimțiți o stare de confuzie. Nu este exclus că relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțelegeri.
Este recomandabil să amânați deciziile importante, care pot avea implicații serioase în activitatea profesională sau în afaceri. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei persoane apropiate, pentru că se pare că intuiția nu va poate fi de mare ajutor azi.

Taur

S-ar putea să deveniți irascibil din cauza că nu reușiți să terminați la timp o lucrare importantă. Ținând cont că simțul practic este diminuat azi, eastrolog.ro va recomanda să amânați activitățile dificile și să va limitați la chestiuni de rutină. Se pare că oboseală acumulată va reduce capacitatea de concentrare.  Va sfătuim să va relaxați și să petreceți mai mult timp împreună cu persoană iubită.

Gemeni

S-ar putea să fiți nevoit să cumpărați un obiect de valoare pentru cămin. Ar fi bine să va consultați cu familia și să nu va grăbiți să luați o decizie azi. Eastrolog.ro va sugerează să amânați rezolvarea problemelor dificile, fiindcă există riscul să faceți greșeli de neatenție.
Relațiile cu persoană iubită ar trebui să fie foarte bune. Aveți posibilitatea să petreceți momente romantice și să faceți o scurtă călătorie împreună.

Continuarea pe Observator

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI