1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

O să facem tot ce ne stă în putinţă să ne achităm de obligaţii şi să ne şi relaxăm, să ne dăm întâlnire cu prietenii, cu rudele, să facem plimbări, să ne culturalizăm, să ne refacem în week-endul ăsta.

Vibraţia zilei este 1 şi să ne facem curaj să păşim cu dreptul într-o nouă aventură profesională sau sentimentală.

Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

CAPRICORN: Se poate să aibă loc o cerere în căsătorie, să faceţi anunţul de logodnă sau c-o să lucraţi altundeva, că vi s-a mărit salariul. Sunteţi pe punctul de a vă lansa într-o afacere care promite să v-aducă succes şi o să daţi zor în perioada asta să puneţi în ordine toate lucrurile.

VĂRSĂTOR: O confirmare de la şcoală, de la un examen sau din biroul unui director care e capabil să vă aprecieze calităţile. Se poate să aveţi o discuţie decisivă pe marginea unei colaborări şi să bateţi palma dacă o să fiţi încântaţi de condiţiile contractuale, dacă nu, mai răsfoiţi oferta de joburi.

PEŞTI: Poate găsiţi cazare mai ieftină la o cabană, o pensiune sau or să vă găzduiască nişte prieteni care locuiesc pe la munte. O să primiţi un ajutor de la cineva care va înţelege, ştie cât de greu vă e să vă ocupaţi şi de casă şi de problemele de serviciu şi să vă mai îngrijiţi şi de sănătate.

BERBEC: O să luaţi o sumă de bani de la serviciu şi poate or să v-ajungă şi pentru distracţie, nu numai pentru rate, facturi, aprovizionare. Se anunţă o reuniune de grup şi o să schimbaţi idei, poate puneţi la cale un eveniment festiv pentru mâine, poimâine şi o să contribuie fiecare cu câte ceva.

TAUR: Se poate să plecaţi într-o vilegiatură sau daţi o fugă peste graniţă să respiraţi alt aer şi să revedeţi nişte oameni dragi. Poate vă faceţi timp să ieşiţi la cafea cu cineva care o să vă propună un job şi, deşi sunteţi sceptici, s-ar putea să iasă ceva, care să v-ajute să vă mai relaxaţi, financiar.

GEMENI: O să intraţi la cheltuiala c-o să găsiţi câte ceva la un preţ bun şi merită să luaţi în condiţiile astea. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte oameni ca să rezolvaţi o problemă de interes comun, să lucraţi la ceva care să v-aducă bani şi notorietate.

RAC: E posibil să încasaţi nişte bani şi să vi se dea chiar şi din urmă şi să vă descurcaţi cu plata ratelor, a facturilor şi cu restul. Se poate s-aveţi întrevederea finală cu un angajator, sau poate se-ncheie un proces, după o perioadă lungă de înfăţişări şi o să ştiţi ce să faceţi cu viaţa voastră.

LEU: Se poate să apară cineva care să vă fascineze şi să-nceapă o poveste de dragoste dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet. Se observă şanse de promovare şi o să urmeze o perioadă solicitantă, dar plină de satisfacţii profesionale, şi poate o să vă duceţi pe undeva la specializare.

FECIOARĂ: Poate-i întindeţi o mână de ajutor unei rude şi se rezolva o problemă de familie, se vor strânge şi mai mult relaţiile. E posibil să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos să vă duceţi într-o vizită la cineva care locuieşte mai departe, şi va costa transportul şi tot ce trebuie legat de drum.

BALANŢĂ: E momentul să deveniţi mai grijulii cu voi, să vă faceţi o programare la medic sau doar să vă odihniţi mai mult zilele astea. O să vă faceţi timp să ieşiţi la plimbare, la un spectacol, cu cineva care vrea să vă cunoască, pentru că simte că puteţi forma un cuplu, dar trebuie să se convingă.

SCORPION: O ieşire cu grupul de prieteni v-ar deconecta, dar nici un team building n-ar fi lipsit de importantă, v-ar mai dezmorţi. S-au adunat cam multe cheltuieli şi o să faceţi o selecţie, să plătiţi lucrurile obligatorii şi dacă va mai rămâne ceva mărunţiş să vă duceţi la distracţie diseară, mâine.

SĂGETĂTOR: Poate vă duceţi într-o vizită, în altă localitate şi se poate să rămâneţi şi mâine şi poimâine, în funcţie de starea de spirit şi de bani. Demersurile care ţin de bani vă reuşesc şi e bine să le cereţi datornicilor banii, să nu lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, că s-ar putea să-i facă uitaţi dacă nu vă ţineţi de capul lor.

Sursa: Pro TV

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cheesecake cu ciocolată: reţetă fără coacere

Potrivit antropologilor, primele prăjituri cu cremă de brânză proveneau...

Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022: Scorpionii au nevoie de un ritm de viață mai calm

Horoscopul săptămânal pentru 17-23 ianuarie 2022 îți spune dacă vei...

Minivacanţă de trei zile pentru angajații români, în această lună

Românii vor avea parte de o nouă minivacanţă de...