12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Horoscop 18 mai 2018. Zodia care va recăpăta ceva important

Rezolvări azi. O să primim un accept, o să cădeam la învoială cu acei oameni care n-au fost de acord cu ideile voastre şi o să facem progrese în toate direcţiile. Vibraţia zilei este 9 şi o să avem fler atunci când vom lua decizii.

TAUR: Păreţi mult mai energizati decât de obicei şi asta e bine, ca să faceţi față noilor provocări de la serviciu, de pe scena socială unde vor fi posibile schimbări.

Aveţi un eveniment în pregătire şi o să vă ocupaţi îndeaproape de toate datoriile, să fie totul de mare clasă.

GEMENI: Or să vă treacă nişte bani prin mână şi o să cheltuiţi din ei să vă duceți la plimbare, să ajungeţi la malul mării, pe un vârf de munte undeva, cu trenul, cu maşina.

Se poate să-ntâlniţi în cercul de prieteni pe cineva în care să regăsiţi calităţile pe care le căutaţi la fiinţa iubită şi să visaţi la o relaţie.

RAC: Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care ţin la voi, cred în şansele voastre de a vă ridica şi mai sus şi vin să vă sprijine-profesional.

Voi sunteţi pe punctul de a vă aşeza la casa voastră şi să aveţi şi copii şi lucrurile vor decurge frumos, mai ales pentru că ştiţi ce vreţi.

LEU: O să intraţi în focuri ca să obţineţi de la nişte angajatori maximum de ce aţi cerut şi o să lăsaţi până săptămâna viitoare la decantat toată povestea, ca să cântăriţi bine situaţia.

Se poate să apară nişte tensiuni în relaţia de cuplu şi să trebuiască să pășiți ca pe coji de ouă, să nu stârniţi gelozii.

FECIOARĂ: Vă pregătiţi de plecare, e cineva care v-aşteaptă la destinaţie, poate vă duceţi poate mai mult de două zile, e posibil să vă luaţi concediu dacă totul e aranjat.

Continuarea pe STIRILEPROTV

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI