More

  Hingherii au ieşit la prins câinii de pe stradă, însă nu ştiu să tragă cu puşca

  Array

  După câteva săptămâni în care păşcănenii au tot reclamat că sunt lătraţi şi muşcaţi de câinii maidanezi din oraş, administraţia locală a achiziţionat puşca cu tranchilizante şi astăzi, angajaţii de la Gospodărie Comunală au ieşit la vânătoare. Au un targhet de a strânge câte zeci câini pe zi până când aceştia nu vor mai fi pe străzile din Paşcani.

  pusca

  Cei aproape două sute de câini maidanezi din Paşcani urmează să fie strânşi de pe străzi. Acţiunea a început de azi dimineaţă, cu centrul oraşului, în zona Şcolii Gimnaziale “Iordadache Cantacuzino”. Doar că cei prezenţi la faţa locului nu au ştiut cum să folosească puşca din dotare.

  Muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală, însoţiţi de un medic veterinar au vânat patrupedele cu puşca cu tranchilizante.

  Păşcănenii sunt rugaţi să facă sesizări la sediul administraţiei locale din Municipiu pentru ca angajaţii de la Serviciul să vină pentru a strânge câinii.

  Câinii strânşi de pe străzi vor fi duşi la vechiul adăpost de la Blăgești până vor fi finalizate actele pentru nou padoc, de la Moţca.

  Zonele cu cei mai mulţi maidanezi pe străzi sunt în centrul oraşului, parcurile de joacă pentru copii, scările mici, Esplanada.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sărbătoarea Mărțișorului, la Heleșteni și Scobinți

  Prima zi de primavara aduce si un eveniment cu traditie in comuna Helesteni. Pe 1 martie, la Centrul de zi din satul Harmaneasa va...

  Tânăr de 23 de ani prins la volanul unei mașini în trafic, fără permis

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe DJ 207 M, un...

  Șofer reținut de polițiști după ce a condus băut și cu permisul suspendat. Nu era la prima abatere

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au depistat un bărbat de 49 de ani, din judeţul Suceava, în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp