0.8 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Hârlăul, verificat joi de polițiști. Traficul rutier, societățile și mai multe persoane, în vizorul oamenilor legii

Actiune de amploare in orasul Harlau, joi, 23 septembrie. Polististii au verificat zeci de masini, mai multe societati comerciale si au legitimat aproape 50 de persoane. Cele mai multe nereguli au fost gasite in trafic.

 

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost controlate 11 unităţi comerciale, au fost verificate 23 de autovehicule şi 7 atelaje hipo, fiind legitimate 49 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.810 lei, dintre care 9 pentru abateri la regimul rutier şi 3 pentru alte abateri.

Spre exemplu, un bărbat de 62 de ani a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 132/2017, deoarece a condus un autoturism, în comuna Scobinţi, fără a deţine asigurare de răspundere civilă auto obligatorie. De asemenea, s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare” se arata intr-un comunicat de presa trimis de IPJ Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

100 de porții de fasole cu cârnați gratuite, la Mon Jardin, de Ziua Unirii 

Invitație pentru pofticioși! Deoarece Ziua Unirii este un prilej de...

Case gratis sau 5.000 de euro, pentru cei care se mută într-un sat din Italia. Condiţia pentru a primi banii

Roseto Valfortore, un "sat fantomă" din sudul Italiei, pune...

Bugetul orașului Târgu Frumos, în dezbatere publică DOC

A fost publicat proiectul de buget și lista de...

ANM: Vreme se răcește!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice vor fi...