-2.1 C
Paşcani
joi, ianuarie 20, 2022

Hai la Cupa Unirii la patinaj, în Pașcani

Hai la Cupa Unirii la patinaj, în Pașcani

Vremea numai bună de afară și ziua liberă de miercuri se potrivește cu evenimentul organizat pentru toate vârstele de către Clubul Sportiv Municipal din Pașcani. Este vorba despre Cupa Unirii la patinaj, concurs programat pentru 24 ianuarie de la orele 14, în locația unde este amenajat patinoarul, mai exact, în apropierea catedralei în construcții. La final cei mai buni vor primi premii ce constau în cupe, diplome și dulciuri. Menționăm că acesta este al treilea eveniment de gen de când s-a deschis locația în oraș.

Ziua Unirii vă cheamă și la un concurs de patinaj organziat la Pașcani, de către Clubul Sportiv, Administrația locală și reprezentantul societății care deține patinoarul. Așadar, de la orele 14:00 se va da start concurs. Vor fi două probe – rezistență și viteză –  iar cei mai buni vor primi premii.

Concursul Cupa Unirii se va desfășura pe 5 categorii de vârstă. Se așteaptă ca cel mai mic concurent să aibă 6 ani, ca la edițiile trecute, iar cel mai experimentat participant să aibă aproape 80 de ani, cunoscută persoană într-ale concursurile.

Înscrieile au loc în ziua concursului, cu câteva momente de începerea acțiunii.

Menționăm că la final, cei mai buni se vor bucura de trofee – cupe, diplome, tricouri personalizate și dulciuri pentru a va încărca cu enegie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie...

Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Vacanța de Paște la sfârșitul lunii Cum Paştele va...