Slider

Secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a declarat miercuri, la Slatina, că Guvernul vrea ca, până la finalul anului următor, toate taxele şi impozitele să se plătească exclusiv online, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ilan Laufer a afirmat miercuri, la Slatina, că după decembrie 2018 nu vor mai exista cozi la ghişee, plăţile urmând să fie făcute doar online.

„În luna decembrie a anului 2018, ne dorim să nu mai existe cozi la ghişee. Ne dorim ca toată lumea să poată să-şi achite dările, taxele şi orice fel de altă plată, direct online. În acest sens, cred că aţi şi auzit, vor fi angajaţi de către stat o serie de consultanţi fiscali care vor oferi aceste servicii pentru cei care nu au acces la internet sau nu ştiu să o facă, în mod gratuit. Sunt foarte multe chestii care se întâmplă, în acest moment, cu mediul de afaceri din România, şi din punct de vedere al cadrului de funcţionare, dar şi din punct de vedere al cadrului fiscal”, a afirmat Ilan Laufer, în cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurate miercuri, la Slatina.

Continuarea pe Ziarul Financiar

Slider
loading...