18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Furturile s-au mutat din buzunare in sertare. Nici un cuvant despre droguri si prostitutie

A crescut infractionalitatea in zona Pascani anul trecut. Asa reiese din raportul de activitate prezentat astazi de conducerea Politiei Municipale. In document nu se spune nimic despre consumul de droguri si prostitutie fenomene care au luat amploare mai ales in randul tinerilor.

Saracia favorizeaza cresterea infractionalitatii. Cel putin asa reiese comparand statisticele sociale cu numarul de dosare instrumentate anul trecut de politisti. Conform situatiei prezentate astazi de seful Politiei din Pascani fenomenul infractional din aceasta zona a crescut anul trecut cu aproape 6%.
Cea mai ingrijoratoare situatie este in zona economica unde numarul infractiunilor financiare este mai mare cu 26% fata de anul 2012. Printre ele se numara traficul de masini si cu marfuri aduse din strainatate.

In schimb, politistii sustin ca a scazut semnificativ numarul de furturi. Asta deoarece au avut numeroase actiuni de informare si prevenire mai ales in scoli si la societatile comerciale.

O situatie asemanatoare poate fi constatata si pe sosele. Conform statisticelor anul trecut au fost inregistrate mai multe victime in urma accidentelor rutiere si a crescut numarul amenzilor.
Mentionam ca reprezentantii Politiei Pascani nu au scos nici un cuvant despre consumul de droguri si prostitutie, fenomene care au luat amploare mai ales in randul tinerilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI