-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021
Array

Furturile in mediul rural se inmultesc

Chiar daca posturile de Politie din mediul rural au fost reinfiintate, hotii din aceste zone raman in continuare pe pozitii. Doua furturi au avut loc la doar o zi distanta unul de celalalt, in doua localitati din apropiere de Pascani.

Primul s-a petrecut in noaptea de 20/21 noiembrie 2012, la Halaucesti. Claudiu Pruteanu, de 38 ani din Halaucesti s-a gandit ca Dacia vecinului oricum nu mai are utilitate asa ca s-a gandit sa ii fure o parte din piese.

Astfel, el a intrat intr-o anexa a casei lui Florian Sescu, unde acesta isi tinea automobilul si piesele acestuia, de unde a sustras cutia de viteze a masinii si alte componente metalice, in valoare de 550 lei.

Claudiu Pruteanu a incercat sa valorifice bunurile la unul din centrele de colectare a fierului vechi, insa a fost prins de catre politisti.

Acestia i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de furt iar daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga dupa gratii. Bunurile au fost restituite pagubitului.

Al doilea furt s-a petrecut pe data de 22 noiembrie 2012, in localitatea Mogosesti. Aici, un tanar de doar 13 ani, Mihai L, a intrat intr-o magazie care apartinea unei batrane de 86 ani, de unde a sustras aproximativ 15 kg de faina de grau si porumb. El a fost surprins de fiica proprietarei care a chemat politia.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI